top of page

Onboard Camera

A7300654.jpg
A7300724.jpg

Enkelt att använda

Hela utrustningen är enkel att installera och tar endast 5min. Man klämmer fast kameran i buren och kopplar in 12v kabeln till bilens batteri.

Sändningen kan följas direkt via app i en telefon eller surfplatta för övriga i teamet, sponsorer eller familj och vänner.

 

Sändning följer allt som händer i bilen, var föraren är på banan, händer det något oväntat kan övriga i teamet snabbt se förloppet och förbereda sig i för att vara redo med rätt åtgärd direkt när bilen kommer in i depå.

 

Även vid förarcoaching ger detta helt nya förutsättningar då coachen live ser vad som sker i bilen under körning och kan instruera direkt i situationerna. Information och instruktion kan också delas direkt med mekaniker och ingenjör för inställning av bilen och kan på så sätt effektiviseras.

Vid intresse finns även drönare som tillval för att på så sätt även kunna följa bilen på banan ur annan vinkel, även denna skickar video i direktsändning.

Fästpunkt 1

Högsta kvalité

Vi har utvecklat en egen box som har dubbla sim-kort med stöd för 3G, 4G samt 5G för bästa kvalité på videoöverföringen.

 

Vi skickar alla videoströmmar via en krypterad VPN för att hålla hög säkerhet samt bästa kontroll.

Vi använder kameror och mikrofoner av hög kvalité från AIDA och RØDE

Vi ansvarar för att er video levereras på bästa sätt till den plattform som ni väljer. T ex. YouTube, Facebook, mfl.

A7300688.jpg

TV produktion

A7300738.jpg

Våra servrar kan leverera flera samtidiga videoströmmar. t ex så kan vi skicka samma video till Facebook, YouTube och till er tv-studio / buss. Samtidigt kan teamet följa bilen via en app med endast 1/2 sekund fördröjning.

YouTube-logo.png

Referenser

Intresserad och vill ha en offert ?

Tack för er förfrågan!

onboardcam_sv.png
Rode-Logo.png
AIDA-Imaging-logo-b.png
twitch_fb_yt_logos.jpg
ndi_logo.jpg
SRT-logo.png
bottom of page